Wil jij ook graag eens samen dieper ingaan op jouw (sport)voeding en/of supplementen?

In een persoonlijk gesprek bekijken we jouw trainings- en (sport)voedingspatroon en jouw individuele doelstellingen. Samen leggen we eventuele hindernissen bloot en bespreken de aanpak ervan. We zorgen ervoor dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft wanneer het dat nodig heeft zodat jij het beste rendement uit jezelf en je training haalt. 

Zo stellen we samen een optimale strategie op om jouw prestaties te verbeteren!

Of wil jij graag optimaal voorbereid toeleven naar een bepaalde wedstrijd, maar weet je niet goed hoe jouw fuelingstrategie aan te pakken? Samen stellen we een gepersonaliseerd plan op dat helemaal is afgesteld op jouw doelstellingen, voorkeuren en wedstrijdspecificaties. Gaande van carboloading tot en met de strategie voor de wedstrijddag(en) zelf. Zo kan jij zonder stress je doelen najagen!

Na afloop ontvang je een zeer uitgebreid en duidelijk overzicht van het op jouw maat afgestemde advies waar jij concreet mee aan de slag kan!
Voor een individueel begeleidingsgesprek of fuel plan betaal je €95,-

BONUS! Na afloop ontvang je gedurende 2 maanden 15% directe korting op het volledige gamma sportvoeding.

 

Maak jouw afspraak

Laden...

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Aarzel dan niet om te mailen naar charlotte@desportapotheek.com.

Met behulp van Charlotte’s voedingsplan heb ik mijn sportieve doelen kunnen bereiken op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Haar plan verbeterde niet alleen mijn prestaties, maar versnelde ook mijn herstelproces na de race. Een enorme dank aan Charlotte voor haar fantastische planning en begeleiding!
Review van K.B. — ultraloper